OC-System

Toimistojen tilaelementit

Suomessa valmistetut tilaelementit rajaavat rauhallista toimistotilaa haastaviinkin kohteisiin, esimerkiksi uusiin tai vanhoihin avokonttoreihin tai toimitiloihin, joiden alkuperäistä käyttötarkoitusta halutaan muuttaa.

Ota yhteyttä

Paloturvalliset tilaelementit takaavat työrauhan

Toimistojen tilaelementit soveltuvat usein käytettäväksi myös paikoissa, joissa kiinteitä rakenteita ei sallita, tai ne tulkitaan erillisen rakennusluvan alaisiksi. Tällaisia ovat tyypillisesti esimerkiksi suojelukohteet. Valmiit, mutta helposti muunneltavat ja tyylikkäät toimistokopit on tällöin oiva ratkaisu. Elementtiseinät sandwich-rakenteella eli monikerrosrakenteella voi olla ratkaisu myös silloin, kun kiinteitä, puurankaisia rakenteita “pitkästä tavarasta” ei sallita paloturvallisuussyistä. OC-Systemin elementtirakenteissa ei ole käytetty paloa edistäviä materiaaleja.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Tiesitkö?

  • Toimitamme tilaelementit valmiiksi asennettuna
  • Voit saada toimistotilasta viihtyisän ilman kiinteitä seinärakenteita
  • Lisää toimiston käytönaikaista muunneltavuutta siirtoseinillä
  • Toimistojen tilaelementtejä voi hankkia myös leasing-sopimuksella

 

Hyödyt asiakkaalle

  • Työrauhaa ja viihtyvyyttä toimistotiloihin
  • Kotimaista laatua
  • Mittatilaustyönä valmistetut tuotteet
  • Muunneltavuus, kierrätettävyys ja leasing-mahdollisuus
  • Nopea asennus

Toimistokopit valmiiksi kalustettuina ja asennettuina

OC-Systemin muunneltavat toimistoratkaisut saat helposti avaimet käteen -toimituksena ja halutessasi Iskun toimistokalusteilla valmiiksi kalustettuina.

Kaikki tuotteemme ovat nyt saatavilla myös leasing-sopimuksella, myös toimistokontit tuotantoon. Meiltä saat tarvittaessa myös huolto- ja korjauspalvelut. Näin voit varmistaa tilojen ketterän muuntojoustavuuden myös jatkossa.

Tarjoamme 3D-mallinnetun suunnitelman avuksesi uuden toimitilan tai esimerkiksi vajaakäytöllä olevan hukkatilan hyödyntämiseksi tehokkaasti. OC-Systemin järjestelmäseinien, tilaelementtien, väliseinien ja äänieristysratkaisujen avulla muodostat viihtyisän ja rauhallisen työskentelytilan.

Muunneltavat, elementtirakenteiset toimistoratkaisut

Siirtoseinillä ja taiteseinillä toimisto muuntautuu vaikka päivittäin

Tämän päivän toimistotilat edellyttävät usein päivittäistä muunneltavuutta. Siirto- ja taiteseinät tekevät toimitilaelementeillä ja muilla tavoin rakennetuista toimistoista monitoimitiloja, sillä tilan käyttötarkoitusta voidaan nopeasti ja vaivattomasti muuttaa, jopa minuuteissa. Modernit ja ääntäeristävät tilanjakajat lisäävät monin tavoin toimitilojen toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä, sisustuksellisuudesta tinkimättä.

Neuvottelutilasta ryhmätyötilaksi – toimistotilasta asiakastilaksi

Ison tilan voi helposti jakaa esimerkiksi kokoustaessa pienempiin, rauhallisempiin ryhmätyötiloihin. Äänieristetyt seinät estävät melua ja tarjoavat rauhallista tilaa työskentelyyn tai luottamuksellisemmille keskusteluille. Seinät voi avata yhtä helposti yhdeksi suureksi tilaksi työskentelyn päätteeksi. Vastaavasti pienet neuvottelutilat muuntautuvat hetkessä isoksi tilaksi erilaisia asiakastilanteita, koulutuksia ja tapahtumia varten. Järjestettäessä toimitiloissa isompia tilaisuuksia, näillä kätevillä tilanjakajilla saa helposti myös rajattua ja rauhoitettua tilaa esimerkiksi asiakas- ja toimistotilojen välillä.

Tutustu toimitila-referensseihimme

Haluatko tietää lisää?

Mikäli kiinnostuit OC-Systemin ratkaisuista toimistoiksi ja työtiloiksi, ota reilusti yhteyttä.

Ota yhteyttä