OC-System

Toimistojen tilaelementit takaavat työrauhan

Suomessa valmistetut OC10-tilaelementit rajaavat rauhallista toimistotilaa haastaviinkin kohteisiin, esimerkiksi avokonttoreihin tai toimitiloihin, joiden alkuperäistä käyttötarkoitusta halutaan muuttaa.

Ota yhteyttä

Toimistojen tilaelementit soveltuvat usein käytettäväksi myös paikoissa, joissa kiinteitä rakenteita ei sallita, tai ne tulkitaan erillisen rakennusluvan alaisiksi. Tällaisia ovat tyypillisesti esimerkiksi suojelukohteet. Valmiit, mutta helposti muunneltavat ja tyylikkäät toimistokopit on tällöin oiva ratkaisu. Elementtiseinät sandwich-rakenteella eli monikerrosrakenteella voi olla ratkaisu myös silloin, kun kiinteitä, puurankaisia rakenteita “pitkästä tavarasta” ei sallita paloturvallisuussyistä. OC-Systemin elementtirakenteissa ei ole käytetty paloa edistäviä materiaaleja.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Toimistokopit valmiiksi kalustettuina ja asennettuina

OC-Systemin muunneltavat toimistoratkaisut saat helposti avaimet käteen -toimituksena ja halutessasi Iskun toimistokalusteilla valmiiksi kalustettuina.

Kaikki tuotteemme ovat nyt saatavilla myös leasing-sopimuksella, myös toimistokontit tuotantoon. Meiltä saat tarvittaessa myös huolto- ja korjauspalvelut. Näin voit varmistaa tilojen ketterän muuntojoustavuuden myös jatkossa.

Tarjoamme 3D-mallinnetun suunnitelman avuksesi uuden toimitilan tai esimerkiksi vajaakäytöllä olevan hukkatilan hyödyntämiseksi tehokkaasti. OC-Systemin järjestelmäseinien, tilaelementtien, väliseinien ja äänieristysratkaisujen avulla muodostat viihtyisän ja rauhallisen työskentelytilan.

Muunneltavat, elementtirakenteiset toimistoratkaisut:

  • Toimistoratkaisut tilaelementeistä, mm. toimistokopit, kokous- ja taukotilat, myös kalustettuina
  • Puhelinkopit toimistoon, pienet neuvottelutilat
  • Väliseinäratkaisut ja sermit avokonttoreihin
  • Muunneltavat yhdistelmärakenteet, kuten varastotilojen verkkoseinät