OC-System

Teollisuuden konesuojaus

OC-Systemin moduuliseinäjärjestelmä on helppo ja varma suojajärjestelmä kaikenkokoisiin kone- ja laitetiloihin. OC-Systemin avulla varmistat työturvallisuuden ja toimivuuden kaikissa työ- ja tuotantotiloissa.

Kysy lisää asiantuntijalta

Muunneltavat suojaseinät vastaavat turvallisuus­vaatimuksiin

Suojaseinän ominaisuuksista tärkein on sen tuoma suojaus ja turvallisuus. OC-System on kehittänyt valikoiman tuotteita, jossa turvallisuusvaatimukset saadaan parhaiten sovitettua kulloiseenkin tarpeeseen. Työturvallisuuden lisäksi tyylikkäät, sopivin sävyin maalatut suojaseinät luovat modernia yrityskuvaa ja viestivät laatuajattelusta niin vieraille kuin omalle henkilökunnallekin.

Tiesitkö?

  • OC-Systemin asiantuntijat auttavat sinua kaikessa suunnittelussa
  • Tuotteet ovat kotimaisia ja valmistetaan Joroisten tehtaalla
  • Suuretkin kokonaisuudet voidaan toimittaa paikalleen asennettuina

 

Konesuojaus ja muut suojaseinäratkaisut

Työkaluna suojaseinäratkaisun mallinnuksessa toimii näppärä OC-suunnitteluohjelma, joka näyttää lopputuloksen kolmiulotteisena ja laskee myös hinnan kokonaisuudelle. Tutustu suunnitteluohjelmaan tarkemmin täällä.

 

Suljetut, ikkunalliset OC-10 järjestelmäseinät

Vaativia olosuhteita kestävät OC-Net verkkosuojaseinät

Laajennettavat ja modulaariset kokonaisuudet

Lisäsuojaus helposti elementtejä purkamatta(esim. verkkoelementin roiskesuoja)

Vaivaton asentaa ja purkaa, täysin uudelleenkäytettävissä

Turvalliset ja järkevät tuotannon tila- ja konesuojaratkaisut

OC-Systemin pitkälle kehitetyillä suoja- ja väliseinäkokonaisuuksilla monenlaiset tiloihin, konesuojaukseen ja työturvallisuuteen liittyvät haasteet saadaan ratkaistua järkevästi.

OC-Systemin suojaseinät koostuvat vakiomoduuleista, mutta kokonaisuudet ovat aina suunniteltu ja toteutettu yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Suunnittelijamme laativat tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden jossa on otettu huomioon kaikki tilan vaatimukset. Vuosikymmenten kokemus erilaisista vaativista kohteista auttaa meitä laatimaan juuri sinulle järkevimmän kokonaisuuden, joka on mahdollisimman työturvallisuutta lisäävä ja tehokas.


OC-Net verkkosuojaseinä – koneensuojauksen moniottelija

OC-Systemin tuotesuojattujen verkkosuojaseinien käyttökohteita ovat kaikki lähi- tai aluesuojausta kaipaavat koneiden, laitteiden ja kuljettimien ympäristöt esimerkiksi tuotantolaitoksissa, varastoissa ja terminaaleissa. Verkkosuojaseinät täyttävät alan EU-normit sekä työturvallisuusvaatimukset. 

OC-verkkoelementit valmistetaan tehtaallamme tilauksesta mitoiltaan ja väriltään täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Elementit valmistetaan joko sähkösinkittyinä, RST:nä tai RAL-värijärjestelmän värisävyjen mukaisesti maalattuina. Tilasuunnitelman mukaiset aukotukset, erikokoiset luukut ja portit kuuluvat toimituskokonaisuuteen. Toimitukseen sisältyvät myös asennuspiirustukset asennusohjeineen.

Kaikki liukuovet ja nostoportit voidaan varustaa automatiikalla, esimerkiksi turvarajakytkimin varustettuna. 

Tutustu verkkosuojaseinien
koko valikoimaan

OC-Net: Vaihtoehtoiset materiaalit verkolle

Hitsaus- ja työstökoneiden solujen suojauksessa verkkosuojaseinä ei aina ole paras ratkaisu, sillä valokaari, leikkuuneste ja lastut halutaan eristää solun sisälle. Siksi verkkoelementtien lisäksi vaihtoehtoina on myös muita materiaaleja, kuten polykarbonaatti, akryyli, hitsaussuojalasi (DIN) tai teräskasetti. Polykarbonaattia tai akryyliä voidaan asentaa myös verkon pintaan.

Valmistamme verkkoseinäelementtejä myös ruostumattomasta teräksestä. Esimerkiksi elintarviketeollisuudessa lattioita pestään voimakkailla pesuaineilla, jolloin ruostumattomasta teräksestä tehdyt lattiakiinnikkeet ovat ainoa oikea ratkaisu. Myös korkeamman hygieniatason olosuhteissa verkkoelementtien tulee olla ruostumatonta terästä.

Valmistamme koneiden ja laitteiden mekaaniseen suojaukseen tarkoitettuja seiniä, suojatiloja ja kotelointeja, joilla estetään esimerkiksi roiskeista syntyviä haittoja.

Koneiden ja laitteiden suojaukseen tarkoitetuilla tiloilla ja koteloinneilla (OC-10) suojataan työympäristö mekaanisilta haitoilta sekä alennetaan melutasoa.

OC-Lite: Umpinaiset suojaseinät

Rakenteeltaan umpinaisilla OC-Lite-suojaseinillä saadaan rajoitettua liikkumista ja näkyvyyttä monenlaisissa kohteissa teollisuuslaitoksista toimistotiloihin. Seinät ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä, alumiinirakenteisia elementtejä, joiden yläosassa on joko lasisina tai muovisina toteutetut ikkunat. 

Seinien korkeus on valittavissa 300 mm välein 3,6 metriin saakka. Seinäelementit voidaan varustaa teräksisillä käynti-, liuku- ja pariovilla sekä varustaa tilaajan määrittelemillä turvakomponenteilla. Elementtejä on saatavilla pulverimaalattuina, sinkittyinä tai muovipinnoitettuina, ja valittavana ovat kaikki RAL-värijärjestelmän värisävyt.  

Tutustu umpinaisiin
OC-Lite-suojaseiniin

 

Valmiiksi asennettu on varma ratkaisu

Halutessanne suoja- ja väliseinät voidaan toimittaa paikalleen asennettuina. Omat ammattitaitoiset asentajamme hoitavat asennuksen vuosien kokemuksella, jolloin teidän yrityksessänne voidaan keskittyä omiin tärkeisiin työtehtäviin. 

 

 

 

Tutustu referensseihimme suojaseinäratkaisuista

Haluatko tietää lisää?

Mikäli kiinnostuit OC-Systemin teollisuuden konesuojausratkaisuista, jokin asia jäi askarruttamaan tai haluat tarjouksen, ota reilusti yhteyttä.

Ota yhteyttä