OC-System

Äänieristys ja meluntorjunta

Kotimaiset äänieristetyt tilat ja koneiden melukotelot teollisuuden meluntorjuntaan. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisista OC 10 -meluseinäelementeistä tarpeitanne vastaavat äänieristysratkaisut mittojen mukaan avaimet käteen -palveluna.

Ota yhteyttä

Meluttomuus on osa työturvallisuutta ja viihtyvyyttä

Melu on haitallista työntekijän terveydelle ja hyvinvoinnille. Melulle altistuminen lisää mm. unettomuutta, päänsärkyä, ärtyneisyyttä sekä stressiä. Meluhaittojen vuoksi työteho laskee ja tapaturmariski kasvaa. Omat vaatimuksensa meluongelmille ja niiden ratkaisemiselle asettaa myös EU:n meludirektiivi.

Joissakin tilanteissa hyvä äänieristys voi vapauttaa henkilöstön kokonaan kuulonsuojainten  käytöstä, mikä parantaa viihtyvyyttä huomattavasti. Ratkaisemme meluongelmat kahdella korkealaatuisella, kotimaisella  tuotteella: Meltor– ja OC 10 -meluseinäelementeillä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Suojatilat ja äänieristyshuoneet

Toimitamme mittojen mukaan tehdyt suojatilat ja äänieristyshuoneet kuten valmiiksi kalustetut työtilat, toimistot, neuvotteluhuoneet ja taukotilat. Monikerroksisen sandwich-rakenteensa ansiosta OC 10 -elementit takaavat tiloille huipputehokkaan äänieristyksen.

Sisätilaan saamme miellyttävän akustiikan käyttämällä katossa reikälevyrakennetta, joka on testeissä saanut parhaan A-absortioarvon. Lattiarakenne on usein teräsrunkoinen ja äänieristetty. Lattian pintamateriaaliksi voidaan valita muovimatto, laatoitus tai parketti.

Koneiden melukotelot

Valmistamme koneiden ja laitteiden ääneneristykseen tarkoitettuja suojatiloja ja kotelointeja, joilla alennetaan melutasoa työympäristössä. Äänieristysseinät ovat teräsrunkoisia, pintamateriaalina kohteen mukaan esim. sileäpintainen värillinen teräskasetti. Käyttökohteita ovat esim. automaattihöylien, hitsausrobottien, puhaltimien, silppurien, sahojen ja kompressorien koteloinnit. OC 10 -elementin etuna on mahdollisuus optimoida elementin paksuus ja rakenne melun mukaan. Asennus on nopeaa, ja elementtejä on helppo käsitellä.

Äänieristysseinät ja sermit

Valmistamme OC-suojaseinäelementeistä erilaisia tilanjakoseiniä sekä näkö- ja melusuojia. Äänieristys- ja suojaseinät ovat teräsrunkoisia, pintamateriaalit valitaan kohteen mukaan. Pystytys on nopeaa eikä asennus edellytä ympäristön suojaamista. Tilanteen muuttuessa voidaan väliseinät purkaa ja pystyttää uudelleen toiseen paikkaan.

Kaikki OC-tuotteet täyttävät EU-, paloturvallisuus- sekä työturvallisuusnormit.

Teollisuuden melusuojaus:

  • Helppo ja nopea ratkaisu
  • Täyttää normit ja määräykset
  • Laaja värivalikoima
  • Purettavissa ja käytettävissä uudelleen