OC-System

Äänieristys ja meluntorjunta

Teollisuuden meluntorjunta, kuten äänieristetyt tilat ja koneiden melukotelot, rakentuvat näppärästi kotimaisista, korkealuokkaisista OC-10 -meluseinäelementeistä. Äänieristysratkaisut suunnitellaan aina mittojen mukaan ja asennus on nopeaa ja vaivatonta.

Ota yhteyttä

Meluttomuus on osa työturvallisuutta ja viihtyvyyttä

Melu on haitallista työntekijän terveydelle ja hyvinvoinnille. Melulle altistuminen lisää mm. unettomuutta, päänsärkyä, ärtyneisyyttä sekä stressiä. Meluhaittojen vuoksi työteho laskee ja tapaturmariski kasvaa. Omat vaatimuksensa meluongelmille ja niiden ratkaisemiselle asettaa myös EU:n meludirektiivi.

Joissakin tilanteissa hyvä äänieristys voi vapauttaa henkilöstön kokonaan kuulonsuojainten  käytöstä, mikä parantaa viihtyvyyttä huomattavasti. Ratkaisemme meluongelmat korkealaatuisella, kotimaisella  tuotteella: OC 10 -meluseinäelementit.

Tiesitkö?

  • Valmistamme tuotteet mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
  • Koska tuotteet kootaan elementeistä, ne voidaan käyttää purkamisen jälkeen uudelleen, ja ne ovat helposti muunneltavissa asennuksen jälkeenkin.
  • Äänieristyshuoneisiin saadaan miellyttävä akustiikka katon reikälevyrakenteen avulla.

 

Suojatilat ja äänieristyshuoneet

Toimitamme mittojen mukaan tehdyt suojatilat ja äänieristyshuoneet kuten valmiiksi kalustetut työtilat, toimistot, neuvotteluhuoneet ja taukotilat. Monikerroksisen sandwich-rakenteensa ansiosta OC 10 -elementit takaavat tiloille huipputehokkaan äänieristyksen.

Sisätilaan saamme miellyttävän akustiikan käyttämällä katossa reikälevyrakennetta, joka on testeissä saanut parhaan A-absortioarvon. Lattiarakenne on usein teräsrunkoinen ja äänieristetty. Lattian pintamateriaaliksi voidaan valita muovimatto, laatoitus tai parketti.

Koneiden melukotelot

Valmistamme koneiden ja laitteiden ääneneristykseen tarkoitettuja suojatiloja ja kotelointeja, joilla alennetaan melutasoa työympäristössä. Äänieristysseinät ovat teräsrunkoisia, pintamateriaalina kohteen mukaan esim. sileäpintainen värillinen teräskasetti. Käyttökohteita ovat esim. automaattihöylien, hitsausrobottien, puhaltimien, silppurien, sahojen ja kompressorien koteloinnit. OC 10 -elementin etuna on mahdollisuus optimoida elementin paksuus ja rakenne melun mukaan. Asennus on nopeaa, ja elementtejä on helppo käsitellä.

Äänieristysseinät ja sermit

Valmistamme OC-suojaseinäelementeistä erilaisia tilanjakoseiniä sekä näkö- ja melusuojia. Äänieristys- ja suojaseinät ovat teräsrunkoisia, pintamateriaalit valitaan kohteen mukaan. Pystytys on nopeaa eikä asennus edellytä ympäristön suojaamista. Tilanteen muuttuessa voidaan väliseinät purkaa ja pystyttää uudelleen toiseen paikkaan.

Kaikki OC-tuotteet täyttävät EU-, paloturvallisuus- sekä työturvallisuusnormit.

Teollisuuden melusuojaus:

  • Helppo ja nopea ratkaisu
  • Täyttää normit ja määräykset
  • Laaja värivalikoima
  • Purettavissa ja käytettävissä uudelleen

Tehokkaita, turvallisia ja määräysten mukaisia äänieristysratkaisuja ja paljon muuta – tutustu koko tuotevalikoimaan

Tutustu äänieristysreferensseihimme

Haluatko tietää lisää?

Mikäli kiinnostuit äänieristyksestä ja meluntorjunnasta tai haluat näistä tarjouksen, ota reilusti yhteyttä.

Ota yhteyttä