OC-System

Valvomot – kotimaista laatua ja muunneltavuutta teollisuudelle

Kotimaiset OC-tilaelementit mahdollistavat edullisen ja nopean tavan luoda valvomoita teollisuuden tarpeisiin. Elementtien avulla voit myös luoda viihtyisiä työ- ja taukotiloja sekä muita työmaakoppeja, jotka ovat tarpeen tullen muunneltavissa vähällä vaivalla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu äänieristetty työtila lisää työviihtyvyyttä, tehokkuutta ja estää melun aiheuttamia terveyshaittoja.

Ota yhteyttä

Valvomot juuri sinun ehdoillasi – ulko- ja sisätiloihin

Vahvuuksiamme ovat oma suunnittelu, asiakkaan toiveiden mukainen muotoilu ja värimaailma, tilaelementtien asennuksen helppous sekä toimitusten nopeus. Valmiit tilat voidaan toimittaa jopa samana päivänä.

Valmistamme OC-tilaelementtejä ja valmiiksi varusteltuja valvomoita ja työmaakoppeja niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Valvomo voidaan varustaa OC-siirtoseinillä, kun tarvitaan nopeasti avoimemmaksi muutettavaa tilaa. Kaikki ratkaisumme  täyttävät EU-, paloturvallisuus- sekä työturvallisuusnormit.

Tarvittaessa tilaan voidaan sijoittaa kaikki varusteet kalusteista WC-tiloihin. Muuttovalmis tilaelementti toimitetaan auton lavalla ja nostetaan paikoilleen.

Tiesitkö?

 • Suunnittelemme ja toteutamme tilaelementit aina asiakkaalle räätälöidysti.
 • Tarvittaessa toimitamme valvomon tai työmaakopin kalusteita myöten valmiina kokonaisuutena.
 • Tuotteemme ovat nopeita asentaa ja ovat muunneltavissa tarpeen mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

Nopea asentaa, hyvin äänieristetty

Monikerroksisen sandwich-rakenteensa ansiosta OC-tilaelementit takaavat työtilalle myös tehokkaan äänieristyksen. Sisäkaton reikälevyrakenne takaa sisätilaan lisäksi miellyttävän akustiikan.

Käytössämme on elementtirakenteiden ääneneristämisominaisuuksista mittaustulokset, joiden pohjalta laskemme oikean rakenteen halutun ääneneristävyystavoitteen saavuttamiseksi tuotantolaitoksen ympäristömelusta.

Esimerkiksi lattia on teräsrunkoinen ja äänieristetty. Pintamateriaaliksi voit valita muovimaton, laatoituksen tai parketin. Myös elementin pintakäsittelyssä on monia vaihtoehtoja, kuten maalattu yksi- tai kaksivärinen, yrityksen brändivärein maalattu, jalopuukuvioitu, kivikuvioitu jne.

Laajaan lisävarustevalikoimaan kuuluvat mm:

 • Suodattimella varustettu, tyristoriohjattu ilmastointilaite, tulo- sekä poistoilmaventtiilit ovat varustettu ääniloukulla
 • Kauko-ohjaimella toimiva jäähdytyskone tai lämpöpumppu
 • dB-ovet ja -ikkunat
 • Sähköistys, pistorasiat, katto-, kohdevalaisimet, puhelinrasiat, ATK-rasiat
 • Keittiökalusteet ja -koneet, mikro, jääkaappi, vesipisteet
 • WC-kalusteet, putkisto asennettuna

Pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme kaikki erikoistoiveet. Toimitamme OC-tilaelementit sähköliitäntää vaille valmiina kokonaisuuksina.

Toimitus kokonaisena tai elementteinä

Käytännön olosuhteet määrittävät usein uuden tilaelementin toteutusta. Asennuspaikan koko, kuljetusreitti, oviaukot ja muut tekijät määrittävät, miten pystymme toteuttamaan toimituksen. Kokonaisena toimitettu ja paikalleen asennettu tilaelementti on aina nopein ratkaisu. Parhaimmillaan asensimme 25,4 metriä pitkän, 5,5 metriä leveän ja 4,0 metriä korkean valvomon paikalleen kahdessa tunnissa!

Silloin, kun kokonaisen tilaelementin toimittaminen ei ole mahdollista, teemme toteutuksen kokonaan paikan päällä. Tuomme tilan paikalle elementteinä, ja asennamme sen paikalleen. Asennus on nopeaa, koska elementit ovat valmiiksi mitoitettuja ja maalattuja.

Hyödyt asiakkaalle:

 • Hyvä äänieristys ja lämmöneristys
 • Uudelleenkäytettävyys
 • Muuntautuvuus
 • Toiminnallisuus, kuten ovien sijoittelu
 • Nopea asennus
 • Katseen ja käytön kestävää kotimaista laatua

Tutustu turvallisen
työympäristön rakenneosiin

Tutustu referensseihimme

Haluatko tietää lisää?

Mikäli kiinnostuit OC-Systemin valvomoista, jokin asia jäi askarruttamaan tai haluat tarjouksen, ota reilusti yhteyttä.

Ota yhteyttä