OC-System

Teollisuuden ja työturvallisuuden toimivat kokonaisratkaisut

Maailmanlaajuinen pandemia nosti turvallisuuskysymykseksi työntekijöiden määrän ja työskentelyn samanaikaisesti samassa tilassa. OC-Systemin avaimet käteen -palvelu vastasi tähän kysymykseen täydellisesti.

Turvallisuus huomioidaan kokonaisratkaisujen toteutuksessa

Teollisuuden ja työturvallisuuden kokonaisratkaisut alkavat OC-Systemillä suunnitteluvaiheesta, joka on toteutettu suurimmaksi osaksi etänä. Suunnittelua seuraavat yleensä mahdollinen asiakkaan tilojen ennakkotarkistus, tuotannon käynnistäminen ja komponenttien valmistus.

Sama ammattitaitoinen OC-Systemin henkilökunta hoitaa tavarantoimituksen, asennuksen, huollon ja korjaukset sekä turvallisuuskoulutukset. Vakituinen henkilökunta on turvallisuusvaltti. Kun kaikki toimitilaan liittyvät ratkaisut saadaan samalta toimijalta, on turvallisuus taattu.

Kokonaisratkaisujen kokoonpanoon ja asennukseen osallistuu yleisimmin 2–3 henkilöä OC-Systemiltä. Kaikki lähikontaktit asiakkaisiin on minimoitu pandemia-aikana. Asiakkaan tiloissa työskenneltäessä OC-Systemin ammattilaisten kulkureitit, työtilat ja sosiaalitilat on täysin eriytetty asiakkaan omista tiloista.

OC-Systemin työntekijät käyttävät aina asianmukaisia suojavarusteita, terveysturvallisuus ja ajankohtaiset sairaanhoitopiirien ohjeistukset huomioiden. OC-Systemin ammattilaisten moniosaaminen vähentää tarvetta useammille kontakteille työtiloissa, sillä sama henkilökunta hoitaa kaikki työvaiheet kokoonpanosta asennukseen.

OC-Systemin tuotantotiloissa toteutetaan teollisuuden tiloja kokonaisratkaisuina, joihin kuuluvat kaikki elementit lattiasta kattoon: pistorasiat, säätimet, jäähdytyksen, ilmalämpöpumput ja kalusteet. Kaikki elementit rakennetaan ja toteutetaan asiakkaan toivomien yksityiskohtien mukaisesti. Hyvänä esimerkkinä kokonaisratkaisuista ovat pienet valvomot, joihin OC-System on tehnyt kaiken valmiiksi. Asiakkaalle ei jää muuta työtä kuin sähkönsyöttö.

Kokonaisratkaisun toimitusaikaan vaikuttavat esisuunnittelu ja asiakkaan omat toiveet. Tavallisimmillaan projekti kestää asiakkaan yhteydenotosta valmiiseen tuotteeseen kahdesta kolmeen kuukautta.

Mitä hyötyä asiakkaalle on OC-Systemin kokonaisratkaisuista turvallisuusnäkökulmasta?

  • Suunnitteluvaihe toteutetaan etänä.
  • OC-System huolehtii, että kulkureitit ja työskentelytilat on eriytetty asiakkaasta.
  • Sama henkilökunta hoitaa kokoonpanon ja asennuksen, jolloin tilassa on vähemmän kontakteja.

OC-Systemillä kokonaisratkaisu alkaa asiakaslähtöisestä suunnittelusta

Jokainen avaimet käteen -kokonaisratkaisu toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Asiakkaiden toiveet ja tarpeet vaihtelevat, mutta OC-System tarjoaa jokaiselle sopivan toimitilan ratkaisun. Suunnittelun apuna käytetään OC:n mallinnusohjelmaa.

OC-System luo asiakkaalle käytännönläheisen suunnitelman läpinäkyvän hinnoittelun kera: asiakas voi tilata koko toimitilaratkaisun ilmanvaihtoineen ja kalustuksineen – tai halutessaan pelkät seinät.

Kokonaisratkaisujen lähtökohtana pidetään sitä, että niiden suunnitelmat ja toteutukset ovat muokattavissa projektin edetessä. Useat OC-Systemin valmistamat kokonaisratkaisut ovat suuria kokonaisuuksia, joiden yksityiskohtia pitää olla mahdollista muuttaa.

OC-Systemin toimitilojen kokonaisratkaisut asiakkaiden tarpeisiin

OC-Systemin kokonaisratkaisut räätälöidään aina asiakkaan toimitilojen, sekä ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten mukaan. Rakennuselementit ovat uudelleenkäytettäviä tai loppuun käytettynä kierrätettäviä.

OC-Systemin tuotantotiloissa valmistuu komponentteja aina kymmenien metrien suoja-alueista muutamien kymmenien senttien koteloihin.

OC-System hoitaa koko toimitilaratkaisun suunnittelusta asennukseen.

OC-System on luotettu teollisuuden suoja-elementtejä valmistava kumppani

OC-Systemillä tilat tehdään asiakkaan toiveiden mukaan alusta loppuun, suunnittelusta viimeisimpään kalustevalintaan. OC-System hoitaa kaikki teollisuuteen liittyvät suojaratkaisut: Suunnittelun, valmistuksen, asennuksen, sähkön, eristyksen sekä tarvittaessa myös turvallisuuskoulutuksen – myös tilojen korjaukset ja muutostyöt.

OC-Systemillä on takanaan menestyksekäs, liki 30 vuoden ura erikokoisten ja eri alojen yritysten suoja-elementtien valmistamisesta. Palveluihin ovat luottaneet lukuisat eri teollisuuden alat, sairaalat sekä kaupan alan toimijat. Joroisten tehtaalla valmistetaan viihtyisiä ja turvallisia kokonaisratkaisuja toimistotiloista valvomoihin ja työstökoneiden suoja-alueista sosiaalitiloihin.

Turvallisuustandardit täyttävä, kotimaisista tuotteista tehty toimitilarakentaminen on OC-Systemin perusta. Asiakastyytyväisyys palkitsee ja motivoi OC-Systemiä. Katso tästä referenssimme.

Positiivista palautetta OC-System on saanut muun muassa nopeudesta, hinnoittelun läpinäkyvyydestä ja valmiiden tilojen toiminnallisuudesta. OC-Systemin kokonaisratkaisut tekevät teollisuudesta ja sen toimitiloista turvallisia, käyttömukavia ja tyylikkäitä.

Kokonaisratkaisu tarkoittaa OC-Systemillä todella kokonaisuutta. OC-System suunnittelee asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden mihin tahansa teollisuuden toimijan tai työpaikan turvallisuuteen, tehokkuuteen tai eristykseen liittyvän tilan tai suojan. OC-Systemin tehtaalla on omat maalarit, hitsaajat ja kokoonpanijat. Jokainen työvaihe toteutetaan ammattitaidolla, asiakasta varten ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

OC-Systemin kokonaisratkaisuja toteutetaan ympäri maailmaa

OC-Systemin kokonaisratkaisuihin luotetaan kotimaan lisäksi muuallakin. Tuotteita on viety Suomen lisäksi muihin Euroopan maihin sekä Kiinaan.

Parasta OC-Systemin palvelussa asiakkaan näkökulmasta on kokonaistoimitus eli avaimet käteen -periaate, riippumatta siitä, missä asiakas on. Ympäri maailman toimitettava, skaalautuva ja helposti muokattavissa oleva teollisuuden kokonaisratkaisu on tehokas tapa saada toimitilaratkaisut kerralla kuntoon.

OC-System on motivoitunut saadessaan suunnitella ja toteuttaa omien alojensa huipuille parhaita mahdollisia kokonaisratkaisuja, ja se haastaa ratkaisujen tekijääkin. OC-System haluaa täyttää asiakkaiden toiveet ja mennä niiden yli – vain parasta haluavat asiakkaat ovat heille mieluisimpia.

OC-System Oy on äänieristys- ja suojausratkaisuja valmistava yritys. Työturvallisuuden ja viihtyvyyden kokonaisratkaisuja tarjoava OC-System toiminut teollisuusalojen yritysten luotettuna kumppanina 90-luvulta saakka. Joroisten tehtaalla valmistuu vuosikymmenien kokemuksella mm. suoja-aitoja, valvomoita, laboratorioita, toimistoja ja muita äänieristettyjä tiloja.

Turvalliset toimitila- ja suojaratkaisut kaikille yrityksille OC-Systemiltä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi