OC-System
Fläkt Woods Oy

Fläkt Woods

Palaveritilat äänieristetyistä OC-10 seinäelementeistä – räätälöidyt tilat keskelle tuotantoa

OC-System rakensi ja toimitti Fläkt Woodsille 3 äänieristettyä palaveritilaa. Tilat rakennettiin äänieristetyistä elementeistä, jotka valmistettiin etukäteen OC:n Joroisten tehtaalla. Tilat olivat helppo ja nopea asentaa.
Kun OC:n asennusmiehet olivat pystyttäneet elementit 2017 helmikuun alussa, tilat olivat jo käytössä helmikuun lopussa, vaikka niihin piti vielä tehdä sähkö- ja ilmanvaihtoasennukset. Asiakkaalla oli kiire tämän projektin kanssa ja toimittajan toimitusnopeudella oli suuri arvo ostovaiheessa.

Uudet toimitilat osana lean-projektia

 

Fläkt Woods Oy on ilmanvaihtoteknologian ammattilainen ja osa FläktGroupia. Fläkt Woodsin toimitilat sijaitsevat Turussa ja Akaalla. Jokaiseen toimipisteeseen toimitettiin uusi palaveritila osana yrityksen lean-projektia lisäämään avoimuutta ja parantamaan tuotantoprosesseja. Tuotannon palaverit pidettiin aiemmin etäämmällä olevissa neuvotteluhuoneissa. Tuotannon palaverimateriaaleja piti etäisyyden vuoksi kuskata ”ees taas” ja laittaa esille jokaista palaveria varten. Uudessa palaveritilassa, keskellä tuotantoa, materiaalit saavat olla reilusti esillä ja kaikkien nähtävillä.

 

”Saimme jo tarjouspyyntövaiheessa kuvia tiloista, mikä helpotti päätöksentekoa. Näimme heti, mikä olisi hinta ja miltä tilat tulisivat näyttämään.”

3D-mallinnukset helpottivat hankintapäätöstä

OC-System tekee aina 3D-mallinnukset suunnittelemistaan ratkaisuista jo tarjousvaiheessa. Näiden kuvien avulla asiakas näkee, miltä lopullinen ratkaisu näyttää, miten se istuu sille suunniteltuun ympäristöön ja mikä on kokonaisuuden hinta. Mahdolliset muutokset on helppo tehdä ohjelmalla suoraan asiakkaan kanssa ja hinta muuttuu muutoksien mukaan reaaliajassa. Havainnekuvat auttavat asiakasta tekemään ostopäätöksen, koska niistä näkee heti, mitä ollaan ostamassa.

Räätälöity elementtiratkaisu

Fläkt Woodsin jokaisesta kolmesta palaveritilasta tehtiin oman näköisensä. Vaikka tilat rakennettiin valmiista elementeistä, niiden muokattavuus on melkeinpä rajatonta. Materiaali, värit, ikkunat, ovet, periaatteessa kaikki on sovittavissa kohteen mukaan. Fläkt Woodsin uudet tilat räätälöitiin yrityksen omien värien mukaiseksi ja ilmettä tehostettiin teippauksin. Henkilökunta on erittäin tyytyväinen OC:n toteuttamiin palaveritiloihin. Palaveritiloja onkin käytetty muihinkin kuin tuotannon palavereihin – äänet eivät kantaudu tiloihin, vaikka ollaan keskellä tuotantoa.

Ota yhteyttä:

"*" näyttää pakolliset kentät

Sähköpostimarkkinointi

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.