OC-System
OC-System ja Inlook ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen.

Joro-siirtoseinät uudelleen tuotantoon

OC-System on ostanut Joro-siirtoseinien oikeudet ja suunnittelee valmistuksen uudelleen käynnistämistä jo tänä keväänä. Esimerkiksi toimistojen, neuvottelu- ja koulutustilojen tilanjakajina käytettäviä siirtoseiniä valmisti aiemmin Joroisten Taiteovet. Yritys kuitenkin ajoi tuotantonsa alas koronavuosien tuomien haasteiden vuoksi.

Taite- ja -taitto-ovet sekä liukuoviratkaisut suunnitellaan kohteen rakenteiden suunnittelusta valmistamiseen, asennukseen ja käyttökoulutukseen asti.

Muuntojoustavuus korostuu niin kouluissa kuin toimistorakentamisessa

Toimitusjohtaja Riku Räisänen näkee toimistorakentamisen tarpeiden vain kasvavan ja toimistoissa käynnissä olevan muutoksen määrittelevän pitkälti vielä ainakin seuraavat kymmenen vuotta.

– Toimistorakentaminen, työn tekemisen tavat ja tilaratkaisut muuttuivat jo koronan aikaan ja ne tulevat entisestään muuttumaan. Sadan hengen konttoreita muutetaan täyttä häkää kymmenen hengen yksiköiksi, kun etätyö on lisääntynyt. Toimistoiksi hankitaan avotiloja, joihin suunnitellaan helposti eri tarpeisiin muunneltavia moduuleja. Kehitykseen vaikuttaa sekin, että lähes 95 prosenttia suomalaisista yrityksistä on alle kymmenen hengen yrityksiä, Räisänen perustelee.

Vaikka rakennusteollisuudessa on juuri nyt haastavat ajat, OC-Systemissä katsotaan jo pitkälle notkahduksen yli.

– Rakentamisala kyllä tästä elpyy. Eihän maailmassa tehtäisi mitään, jos aina taantuman tullessa kaikki tekeminen pysähtyisi.
– Tulevaisuudessa sisäilman laatu ja terveelliset työtilat tulevat entisestään korostumaan niin kouluissa kuin muissakin julkisissa tiloissa. Työpaikoilla puolestaan yhteisöllisyys, jaetut tilat ja muuntojoustavuus painottuvat. Uskon vahvasti, että jaettua toimistotilaa ja yhteisöllisiä palveluja yrityksille tarjoavat Crazy Town -tyyppiset konseptit tulevat lisääntymään, joissa yritysten nopeasti muuttuvat tilanteet voidaan huomioida tilajärjestelyissä kustannustehokkaasti, Räisänen sanoo.

Työtilojen toimivuus vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen

Joro-tilanjakotuotteiden valmistusta on aina ohjannut samankaltainen ajattelu työviihtyvyyteen vaikuttavista tekijöistä kuin OC-Systemissäkin, mikä tekee brändien ja tuotteiden yhteensovittamisesta sujuvaa. Viihtyvyyden kannalta keskeistä on, miten tilaa käytetään ja kuinka hyvin tila palvelee tarkoitustaan. Töissä on tärkeää saada tehtyä työ kunnolla, mikä vaatii usein tiivistä keskittymistä omaan tekemiseen, mutta myös yhteistyötä. Nämä voidaan varmistaa muun muassa toimivilla äänieristysratkaisuilla, muunneltavuudella ja huolehtimalla turvallisuudesta – unohtamatta laadukkaita materiaaleja ja visuaalisuutta.

Kysy lisää!

Petri Boman
Myyntipäällikkö
Myynti, tarjouslaskenta, rakennusteollisuus

Puh 0201 441 413 | 0400 849 705