OC-System

Suoja- ja väliseinät

Verkkosuojaseinät

OC-Systemin tuotesuojatut verkkosuojaseinät täyttävät alan EU-normit sekä työturvallisuusvaatimukset. Käyttökohteita ovat kaikki lähi- tai aluesuojausta kaipaavat koneiden, laitteiden ja kuljettimien ympäristöt esim. tuotantolaitoksissa, varastoissa ja terminaaleissa.

Valmistamme elementit tehtaallamme täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti: mitat ja värit vastaavat asiakkaan tarpeita. Myös toiveiden mukaiset aukotukset, erikokoiset luukut ja portit kuuluvat toimitukseen.

Tarvittaessa toteutamme liukuoviin ja nostoportteihin automatiikan, esimerkiksi turvarajakytkimin varustettuna. OC-verkkoelementit valmistetaan joko sähkösinkittyinä, RST:nä tai RAL-värijärjestelmän värisävyjen mukaisesti maalattuina.

Elementtimme suunnitellaan ja valmistetaan siten, että ne ovat myöhempää käyttöä ajatellen helposti muunneltavissa sekä laajennettavissa. Esimerkiksi verkkoelementin voi tarvittaessa vaihtaa helposti, sillä elementit ovat purettavissa ja koottavissa uudelleen. Toimitukseen sisältyvät asennuspiirustukset asennusohjeineen.

Tyylikkäät, sopivin sävyin maalatut suojaseinät luovat modernia yrityskuvaa ja viestivät laatuajattelusta niin vieraille kuin omalle henkilökunnallekin.

Tutustu kattavaan verkkosuojaseinien ja suojaseinäelementtien valikoimaamme

Polykarbonaatti, akryyli, hitsaussuojalasi tai teräskasetti

Hitsaus- ja työstökoneiden solujen suojauksessa verkkosuojaseinä ei aina ole paras ratkaisu. Hitsaussolussa valokaari ja työstökoneen solussa leikkuuneste ja lastut halutaan eristää solun sisälle. Siksi verkkoelementtien lisäksi vaihtoehtoina on myös muita materiaaleja. Materiaalien kuten polykarbonaatti, akryyli, hitsaussuojalasi (DIN) tai teräskasetin käyttö suojaverkon tilalla on mahdollista. Polykarbonaattia tai akryyliä voidaan asentaa myös verkon pintaan.

Erikoismateriaalit RST ja HST

Valmistamme verkkoseinäelementtejä myös ruostumattomasta teräksestä. Monissa käyttökohteissa kuten esim. elintarviketeollisuudessa lattioita pestään voimakkailla pesuaineilla. Näissä olosuhteissa ruostumattomasta teräksestä tehdyt lattiakiinnikkeet ovat oikea ratkaisu. Korkeamman hygieniatason olosuhteissa myös itse verkkoelementtien tulee olla valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Olemme toteuttaneet monia projekteja nimenomaan elintarviketeollisuuteen ruostumattomasta teräksestä tehdyillä verkkoseinäelementeillä.

Roiskesuojaus

Valmistamme koneiden ja laitteiden mekaaniseen suojaukseen tarkoitettuja seiniä, suojatiloja ja kotelointeja, joilla estetään esimerkiksi roiskeista syntyviä haittoja.

Konesuojaus

Valmistamme myös koneiden ja laitteiden suojaukseen tarkoitettuja tiloja sekä kotelointeja, joilla suojataan työympäristö mekaanisilta haitoilta sekä alennetaan melutasoa.

Asennus

Verkko- ja muut suojaseinät voidaan toimittaa paikalleen asennettuna. Omat ammattitaitoiset asentajamme hoitavat asennuksen vuosien kokemuksella. Oli kyseessä vuosihuolto tai uuden koneen asennus, antaa OC-System Oy:n asennuspalvelun käyttö mahdollisuuden keskittyä kunnossapitoon, koneasennukseen tai automaation käyttöönottoon.