OC-System
OC-System ja Inlook ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen.

OC-System ja Inlook yhteistyöhön tilanjakajina käytettävistä siirto- ja -taiteseinistä

Joroisissa toimiva verkko- ja suojaseiniä valmistava OC-System ja sisärakentamiseen erikoistunut Inlook ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. Sopimus koskee tilanjakajina käytettäviä OC-siirtoseiniä ja -taiteseiniä. 

Tuotekehityspäällikkö Harri Havukainen Inlookilta kertoo, että siirtoseinät täydentävät tarjonnan kokonaisuutta. Inlook toimittaa ja asentaa esimerkiksi sisäkattoja, kipsilevyseiniä, järjestelmälasiseiniä ja julkisivujärjestelmiä. Järjestelmälasiseinissä hyödynnetään omaa tuotekehitystä. 

– Meiltä on puuttunut siirtoseinäjärjestelmä. Sille on kysyntää useissa kohteissa.

Myyntimme perustuu laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan, joilla vastataan kaikkiin sisärakentamisen tarpeisiin esimerkiksi toimisto- ja koulukohteissa, Havukainen kertoo. 

Hän kuvaa markkinoilla käytävää kilpailua kovaksi, etenkin rakennusalan huonon tilanteen vuoksi. 

– Uskomme, että OC-Systemillä on ajatusta ja tahtoa kehittää tuotetta edelleen entistä houkuttelevammaksi. Se on suurin syy siihen, miksi olemme tähän heidän kanssaan halunneet lähteä, Havukainen sanoo. 

Siirtoseinät valmistuvat Joroisten tehtaalla

Siirtoseinät sopivat esimerkiksi kouluihin, toimistoihin ja teollisuuden koulutustiloihin. Äänieristykseen, teollisuuden suojaseiniin ja tilaratkaisuihin erikoistuneessa OC-Systemissä käynnistellään uuden tuotteen tuotantoa. OC-System valmistaa siirtoseinät, ja Inlook myy. 

OC-Systemin toimitusjohtaja Riku Räisänen näkee muunneltavien tilaratkaisujen tarpeen kasvavan toimistorakentamisessa.

– Toimistorakentaminen, työn tekemisen tavat ja tilaratkaisut muuttuivat jo koronan aikaan ja ne tulevat entisestään muuttumaan. Sadan hengen konttoreita muutetaan täyttä häkää kymmenen hengen yksiköiksi, kun etätyö on lisääntynyt. Toimistoiksi hankitaan avotiloja, joihin suunnitellaan helposti eri tarpeisiin muunneltavia moduuleja. Kehitykseen vaikuttaa sekin, että lähes 95 prosenttia suomalaisista yrityksistä on alle kymmenen hengen yrityksiä, hän perustelee. 

Siirtoseinät lanseerattiin uudelleen OC-Systemillä tänä keväänä, kun yritys osti Joro-siirtoseinien oikeudet. 

Lisätietoja:

Riku Räisänen
Toimitusjohtaja, OC-System
riku.raisanen@oc-system.fi 
+358 40 737 4222

Harri Havukainen
Tuotekehityspäällikkö, Inlook
harri.havukainen@inlook.fi 
+358 400 601 049